Primarul Adrian Dobre acuză un angajat al primăriei Ploiești pentru că s-a pierdut procesul cu UAP și spune că l-ar fi dat afară a doua zi pentru că nu s-a prezentat în instanță să susțină punctul de vedere al municipalității. Este vorba de procesul în care Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a câștigat anularea unei hotărâri a Consiliului Local Ploiești prin care administrația locală se obliga să plătească, de la buget, pierderile înregistrate de operatorul sistemului de termoficare, Veolia Energie.

Practic prin această reacție edilul șef continuă să apere interesele unei societăți private, acesta neconcepând ca Primăria Ploiești să recupereze suma de 12 milioane lei pe care instanța în primă fază a considerat că a fost virată într-un mod nelegal.

Primarul Adrian Dobre dă vina pe un angajat al Direcției Juridice, care nici măcar nu s-a prezentat la procesul cu UAP și spune că l-ar fi dat afară a doua zi, dar că legea funcționarului public nu-i permite acest lucru, astfel că respectivul este acum în comisia de disciplină, având și alte abateri.

“Ăla n-a fost la N procese, n-are ce să mai acute în primărie”, a spus primarul Adrian Dobre în cadrul dezbaterii publice privind bugetul Ploieștiului. În același context, edilul-șef a mai spus că astfel de probleme ar putea fi rezolvate și prin modificarea organigramei.

Vezi mai jos video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here