fbpx
luni, mai 29, 2023

VIDEO. Primarul Adrian Dobre, dispus să continue negocierile cu Veolia

Citește Și

- Advertisement -

Primarul Adrian Dobre a anunțat marți, 19 martie, că este dispus să continue negocierile cu Veolia dacă „nu mai vine cu coada pe sus și revine cu picioarele pe pământ să discutăm de un tarif corect pentru municipiul Ploiești”. Declarația vine în contextul în care luni, 18 martie, consiliul local a amânat votarea înființării unei asociații de dezvoltare între primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova pentru înființarea unei societăți publice de termie.

„Tariful este de 404 lei pentru cetățeni, un lucru pe care îl afirmasem de mai mult timp, dar acum avem și confirmarea oficială din partea Veoliei, așa cum am spus-o și până în momentul de față este un tarif care nu poate fi suportat de către cetățean, drept pentru care vom continua discuțiile cu Veolia, iar dacă Veolia nu mai vine, așa cum am afirmat, cu coada pe sus și revine cu picioarele pe pământ să discutăm de un tarif corect și normal pentru municipiul Ploiești, aceste negocieri vor continua. În cursul zilei de ieri am avut o întâlnire cu dânșii pe această temă.

- Advertisement -

Pe de altă parte, consider că este necesară înștiințarea populației și voi trimite o scrisoare către cetățeni în care îi voi invita în cursul săptămânii viitoare, miercuri, la Teatrul Toma Caragiu, pentru a avea o dezbatere publică în care să discutăm despre această situație și despre opțiunile pe care le avem pentru sistemul centralizat de termie din municipiul Ploiești.

După cum știți, în cursul ședinței de ieri PSD-ALDE a amânat votarea constituirii unei asociații de dezvoltare între municipiul Ploiești și Consiliul Județean, iar consecința acestui lucru este faptul că posibilitatea de a avea mai multe opțiuni se restrânge la doar una pentru că de fapt și de drept asta își dorește majoritatea PSD-ALDE, de a negocia doar cu Veolia, nu de a avea și alte posibilități, așa cum am văzut și în studiul de oportunitate.

Rămân deschis dialogului cu Veolia doar în condițiile în care vin cu propuneri corecte față de ploieșteni și nu cu pretenții care sunt aproape inexplicabile din punct de vedere al tarifului”, a declarat primarul Adrian Dobre în timpul conferinței de presă.

- Advertisement -

Vezi mai jos declarația video a primarului:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Prahova în Acțiune a devenit partid național: România în Acțiune

Prahova în Acțiune, partid care funcționa la nivelul județului Prahova, a devenit organizație națională, fiind înscris oficial în Registrul...

Mai Multe Articole Ca Acesta