fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

VIDEO. Primarul Adrian Dobre este nemulțumit de cum s-a făcut recepția marcajelor rutiere și spune că se vor lua măsuri

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești este în plin scandal pe tema marcajelor rutiere care se fac pe străzile municipiului. În timp ce viceprimarul Cristian Ganea declară că este mulțumit de lucrări, primarul Adrian Dobre susține fix contrariul și spune că se vor lua măsuri împotriva membrilor comisiei care au semnat pentru recepția lucrărilor.

Totul a pornit de la faptul că deși Direcția care se ocupă de aceste lucrări este în subordinea viceprimarului Cristian Ganea, primarul Adrian Dobre și consilierul său, Eugen Prună, au mers de asemenea în control și spun că au descoperit mari nereguli. Pe de-o parte, viceprimarul spune că este imposibil ca vopseaua aplicată pe străzi și pe trecerile pentru pietoni să arate la fel de la o zi la alta, pe de altă parte edilul-șef susține că s-a lucrat în bătaie de joc.

- Reclamă -

Noaptea trecută, viceprimarul Ganea și consilierul local PNL Iulian Bolocan au mers în control pe străzile Ploieștiului și chiar și Iulian Bolocan a spus că nu înțelege de ce primarul a dorit să fie refăcute lucrările. Astăzi însă, 17 iulie, primarul Adrian Dobre a prezentat presei mai multe fotografii cu zone unde marcajul nu arată cum ar trebui. În timp ce viceprimarul Ganea spune că de vină sunt denivelările care existau deja pe trecerile care nu au fost reparate înainte de a fi vopsite, motiv pentru care vopseaua nu se așează uniform, iar după aceea roțile mașinilor murdăresc la rândul lor vopseaua, primarul Dobre spune că nu este mulțumit și cere ca lucrările să fie refăcute.

Însă, lucrările au fost recepționate de o comisie formată din șapte persoane, care au semnat că totul este în regulă. Ulterior, primarul Dobre spune că a găsit mari nereguli. Întrebat ce măsuri ia cu privire la persoanele care au semnat recepția lucrării în aceste condiții, primarul Dobre a răspuns că aceștia sunt în subordinea viceprimarului Ganea și că acesta trebuie să vină cu o propunere în acest sens, dar că aceștia ar putea răspunde inclusiv în fața comisiei de disciplină.

Vezi mai jos declarația integrală a primarului Adrian Dobre despre acest subiect:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. De ce nu sunt marcaje rutiere pe strazile pe care s-au efectyat reparatii???
    Pe celelalte strazi sa mai intreb de ce nu sunt marcaje rutiere???
    In cartierele Bereasca si Mimiu de ce nu sunt trasate trecerile de pietoni(Mimiu-la misto -ca acesta nu are nici asfalt)?????
    Dar parcarea de la Spitalul judetean cand va fi asfaltata si marcata?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...