Premierul Viorica Dăncilă a fost prezent marți, 1 octombrie, la ceremonia de deschidere a anului universitar la UPG Ploiești. Printre cei care au ținut discursuri s-a numărat și primarul Adrian Dobre care a ironizat-o pe Dăncilă pentru gafele gramaticale pe care le face frecvent.

După discursul ținut, Adrian Dobre a postat și pe pagina de Facebook un mesaj pentru studenți, în care din nou a ironizat-o pe Viorica Dăncilă pentru greșelile gramaticale pe care le face.

“Am fost onorat să particip, astăzi, la deschiderea anului universitar organizat la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti. Am văzut acolo o mulţime de tineri minunaţi care reprezintă viitorul oraşului şi al ţării şi m-am bucurat să le fiu alături în acest moment de sărbătoare. Am fost încântat să mă reîntâlnesc cu profesori dedicaţi şi motivaţi să educe o generaţie de excepţie care să schimbe în bine lucrurile în România.
Le-am spus copiilor extraordinari care învaţă la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti că a trecut vremea impostorilor, urmând să vină epoca meritocraţiei. Sunt convins că vor învăţa carte şi ne vor face pe toţi să fim mândri de ei ducând România mai departe. La fel cum sunt încrezător că se vor implica în viaţa oraşului şi a comunităţii ploieştene, pentru că avem nevoie de forțe proaspăte şi idei noi.

Le-am spus studenţilor, celor care au putut intra în sală, că eu am încredere că ei ştiu să respecte gramatica limbii române, spre deosebire de doamna Prim-ministru.

Prezenţa doamnei Dăncilă la Ploiești este încă o dovadă că PSD “fură” și nu-i este jenă să apară la locul faptei. Guvernul condus de dânsa a “furat” peste 70 de milioane de lei din bugetul Municipiului Ploieşti prin tăierile repetate operate de PSD. Acest Guvern reprezintă o adevărată molimă pentru oraşul nostru şi abia aştept ca moţiunea de cenzură să treacă şi lucrurile să revină la normal.”, a scris primarul Adrian Dobre pe Facebook.

Vezi mai jos discursul ținut de Adrian Dobre la deschiderea anului universitar, de la minutul 29.51:

Premierul Dăncilă, prezent la deschiderea noului an universitar, la UPG Ploiești

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, October 1, 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here