Primarul Adrian Dobre a anunțat că va face o ședință care va fi legată de activitatea Poliției locale Ploiești raportată la sumele pe care municipalitatea le plătește. Dobre vrea să vadă cât de eficientă este activitatea poliție locale și măsurile care se vor lua.

Vă reamintim că în luna martie Adrian Dobre  se arata nemulţumit de activitatea Poliţiei Locale, edilul şef al oraşului anunţând că va propune reorganizarea instituţiei. La acea dată primarul s-a arătat nemulțumit de activitatea vizând sectorul comercial şi cel de disciplină în construcţii.

 

1 COMENTARIU

  1. Pune-l pe slugoiul tau , nicusor raducanu ( de la societatea de paza de rahat securytas team ) sef la politia locala . Poate daca aplica tehnicile de furt din orele salariatilor si incasare de sume de la beneficiari pe facturi fictive si la politia locala o scoate din conul de umbra .
    securytas team este o societate administrata hoteste , salariatii sint furati la orele prestate , salariul se achita cu intirziere de o luna ( cel putin ) , autoturismele de interventie sunt sicrie pe roti , timpul in care agentul de interventie ajunge la beneficiar este foarte mare , …. Ziua au pe autoturismul de interventie doi agenti ; unul care lucreaza 12 ore iar al doilea 8 ore . Pe timp de noapte un singur agent ( ai auzit domnule tirteata de la IPJ ? ) . Pentru toti beneficiarii din Ploiesti si localitatile limitrofe aceasta firma are doua , mari si late , echipaje de interventie . Nu mai incheiati contracte cu aceasta firma . E jalnica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here