fbpx
miercuri, mai 31, 2023

VIDEO: Primarul Andrei Volosevici: „Ploieștenii racordați la sistemul de încălzire nu vor plăti mai mult”

Citește Și

- Advertisement -
Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, susține joi, de la ora 13.00, o conferință de presă, iar una dintre temele abordate este majorarea prețurilor la energie electrică și gaze. 

În acest context, Volosevici a ținut să-i liniștească pe ploieștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire. Facturile vor rămâne și anul acesta la nivelul sezonului trecut.

Trebuie să fie clar pentru toată lumea, că ploieștenii nu vor plăti facturi mai mari pentru termie în acest sezon de încălzire. Facturile vor fi la nivelul anului trecut. Restul va fi acoperit din subvenția acordată de Primăria Ploiești„, a spus primarul Ploieștiului.

- Advertisement -

Pentru următorul sezon de iarnă, 2022-2023, este necesară intervenția guvernului, la nivel național, pentru prelungirea perioadei în care primăriile au posibilitatea de a subvenționa prețul gigacaloriei.

Andrei Volosevici a explicat însă că, în condițiile în care prețurile la gaze s-au majorat mult, toate primăriile orașelor din țară vor avea nevoie de sprijin de la guvern.

VEZI mai jos conferința de presă susținută de primarul Ploieștiului.

- Advertisement -

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta