Angajații operatorului public de transport în comun au amenințat că vor face grevă și vor opri din nou transportul public în municipiu! Primarul Adrian Dobre spune însă că aceste demersuri pornesc de la directorul TCE, Alexandri Nicolae, care se folosește de sindicat pentru a pune presiune pe municipalitate.

Edilul susține că municipalitatea depune eforturi susținute pentru TCE, care se reflectă în îmbunătățirea parcului auto și în menținerea unui echilibru financiar, dar că își dorește ca cei care manageriază această societate să își asume rolul pe care îl au, mandatul dat de AGA și de C.A. managerului și să găsească în paralel cu primăria soluțiile necesare unei eficiențe economice.

“Văd că în momentul de față managerul acestei societăți încearcă prin reprezentanții sindicatului să creeze o anumită stare, astfel încât să se ia anumite decizii cu privire la TCE”, a declarat primarul Adrian Dobre care a precizat că luni a avut loc o ședință pentru a se găsi soluții pentru situația TCE pentru luna octombrie. Edilul spune că în cadrul ședinței directorul TCE, Alexandri Nicolae, a spus că una din soluții ar fi să fie folosiți banii destinați plății facturii pentru autobuzele noi care urmează să fie aduse, dar primarul spune că aceasta nu este o soluție reală.

Cât despre protestul pe care angajații amenințau că îl vor face, primarul spune că încă de ieri s-a renunțat la această idee întrucât s-au găsit variantele de susținere financiară cel puțin până la finalul lunii octombrie și că municipalitatea are soluții, dar acestea “nu trebuie aprobate sub imperiul unor astfel de declarații” (n.r.: oprirea transportului public).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here