Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a reacționat în scandalul ”sexual” de la CSM Ploiești. Asta după ce o ploieșteancă, mama unei fetițe în vârstă de 13 ani care joaca handbal la CSM Ploiești, și fiica sa au povestit că sunt revoltate că asistentul medical al echipei privește minorele în timp ce acestea fac duș și se dezbracă în vestiar și le atinge în moduri cel puțin revoltătoare. Mai mult, fetița a povestit că a avut mai multe probleme cu acest asistent medical și a relatat și ce i-au povestit alte colege .

Citește aici toate detalii și vezi declarațiile video!

Edilul a precizat că a solicitat conducerii CSM Ploiești să îl scoată pe asistentul medical din orice activitate care ar putea să aibă legătură cu copiii.

” Este o chestiune pe care am gândit-o în calitate de părinte. Este de netolerat, de neacceptat, este pur și simplu să nu poți gândi așa ceva măcar. Imediat cum am aflat de acest scandal, l-am contactat pe directorul de la CSM și am solicitat ferm să-l scoată pe respectivul din orice activitate care ar putea să aibă legătură cu copii în general până când verificările se vor face și vor scoate în evidență, ce e de scos în evidență. Este de o gravitate imensă tot ceea ceea ce s-a întâmplat. Fata care a făcut sesizarea respectivă mi se pare de un curaj incredibil și aș putea spune că în contextul actual este chiar de admirat acest lucru”, a susținut primarul Adrian Dobre.

Edilul a mai  punctat punctat și faptul că se vor lua măsuri drastice și la nivelul conducerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here