Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat măsuri pentru eficientizarea activității unor structuri care sunt subordonate municipalității. Prima vizată este Poliția Locală, dar modificări vor fi și în cadrul organigramei SGU și a RASP. 

“Sunt lucruri pe care intenționăm să le schimbăm. Să modificăm anumite lucruri în organigrama RASP, a SGU, dar și la Poliția Locală. Avem nevoie de mai mulţi oameni pe stradă.

Este complicat să crezi că un poliţist corpolent care vede pe cineva că rupe o bancă ar putea să alerge după el.

Încercăm să intrăm în rând cu nişte obligaţii legale. Vă amintesc că în ultimii trei ani obligaţiile legale legate de exerciţiile de tras cu arma nu au fost executate niciodată.

Vom modifica organigrama în sensul că vom pune mai mulţi debutaţi, oameni tineri care doresc să-şi facă o carieră şi să crească în această carieră şi care au şi posibilităţile fizice să intre în urma concursului.

Vom încerca să-i responsabilizăm şi pe cei care sunt în momentul acesta acolo, să nu mai aibă impresia că trebuie să stea numai în maşini sau să doarmă”, a spus primarul Andrei Volosevici, în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI înregistrarea integrală a conferinței de presă:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here