fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Primarul Ploieștiului spune că-i trimite Xanax senatoarei Roberta Anastase, pe care o numește Pinocchio

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a lansat la adresa senatoarei Roberta Anastase un atac fără precedent, numind-o Pinocchio și spunând că-i va trimite Xanax.

Declarațiile au fost făcute în timpul unei conferințe de presă la sediul primăriei Ploiești, pe tema împrumutului girat de municipalitate și contractat de Termo Ploiești pentru plata gazelor naturale din actualul sezon rece.

Contextul a fost acela că frecvent consilierii locali PNL, conduși de președintele organizației, senatoarea Roberta Anastase, transmit comunicate de presă în care „își arată îngrijorarea„ cu privire la diverse teme administrative. Primarul Andrei Volosevici a vorbit despre „emoția„ resimțită de consilierii PNL și de senatoarea Roberta Anastase, pe care a numit-o în mod repetat pe parculsul conferinței „Pinocchio„ și despre care a spus că-i va trimite Xanax pentru emoțiile pe care le resimte (video la finalul articolului).

- Reclamă -

Totodată, Volosevici a spus că actuala organizație PNL Ploiești este cea mai mincinoasă dintre toate care au existat.

Vezi mai jos pasaje din conferința de presă în care primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici (suspendat din PNL), o atacă pe senatoarea PNL Roberta Anastase:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img