fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Primele declarații ale noului prefect de Prahova, după învestirea în funcție

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Virgil Nanu, noul prefect de Prahova, a fost învestit în funcție, joi dimineață, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Administrativ. 

Virgil Nanu este propunerea PSD Prahova și a fost director la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova.

Joi dimineață a fost organizată ceremonia de învestire a prefecților din județele Bistrița-Năsăud, Galați, Maramureș, Prahova, Vaslui și a subprefecților din județele Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Mureș, Sibiu, Timiș și din București.

- Reclamă -

 

La finalul ceremoniei, Virgil Nanu a oferit primele declarații.

- Reclamă -

Ca prefect al județului Prahova, vă asigur că voi fi un partener de dialog și vă asigur că o să fac tot ce-mi stă în putere pentru locuitorii județului Prahova„, a spus noul prefect.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. La oficiul de Cadastru a pastorit ilegalitati .
    In tot judetul exista urmatoarea situatie : proprietarii de apartamente de la bloc sint proprietari pe o cota de teren aferenta . Cotele de teren aferente pe un bloc , insumate , dau o suprafata mai mare decit amprenta la sol a blocului . Si e firesc sa fie asa . Ia nastere astfel in jurul blocului trotuarul de garda pe care proprietarii dela bloc se afla in coproprietate fortata si continua . In foarte multe localitati pe aceste terenuri aflate in proprietatea celor de la bloc primariile dau concesiuni pentru balcoane la parter , rampe de acces , garaje , ….. Iar oficiul de cadastru inscrie in Cartea Funciara aceste terenuri ca fiind in proprietatea primariei , la cererea functionarilor tilhari si mincinosi din primarii . Asta a pastorit individul asta la Oficiul de cadastru .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img