Zeci de angajați ai societății Transport Călători Express S.A. protestează vineri, 18 octombrie, în fața primăriei Ploiești! Angajații societății afiliați sindicatului nereprezentativ SLTP s-au strâns în fața primăriei, unde scandează și cer implementarea mai multor măsuri. Alături de aceștia au venit delegați și din alte orașe ale țării.

“PICHETARE ÎN STIL MARE

În ziua de 18 octombrie 2019, între orele 13:00-15:00, se va desfășura o adunare publică la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, organizată de Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești și susținută de federația Transloc-România. Vor participa delegați din Brașov, Sibiu, Pitești, Focșani, Vaslui, Dej, Constanța, Iași, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Craiova, Cluj, Timișoara, Mediaș, Galați și București.

Scopul adunării publice este de a semnala repetatele abuzuri și încălcări ale Codului Muncii, deturnarea de fonduri financiare, incapacitatea de a asigura salariile angajaților la timp, angajări inutile, majorări salariale cu dedicație, lipsa bazei materiale ce pune în pericol siguranța călătorilor, toate aceste lucruri semnalate arată multitudinea de probleme ale managementului TCE S.A. Ploiești care se justifică că de vină este doar autoritatea locală. Dorim ca prin această acțiune să mediatizăm problemele cu care ne confruntăm, dorim să aflăm punctul de vedere al autorităților locale și să arătăm colegilor noștri din TCE S.A. Ploiești că noi luptăm pentru drepturile noastre și nu mimăm activitatea sindicală de pe principiul “decât să-l trădez pe șef mai bine îi trădez pe ai mei” și nici nu vrem să punem umărul la distrugerea transportului public în Municipiul Ploiești care a împlinit anul acesta 90 de ani de activitate.

Suditu Nicolae Sebastian alături de colegii lui mulțumește tuturor celor ce susțin această acțiune sindicală ce are ca principal scop readucerea respectului cuvenit conducătorilor-auto, vatmanilor și a celorlalte categorii de salariați .

Mișcă-te de acolo și alătură-te celor care luptă cu adevărat pentru tine!”, a fost mesajul Transloc România, prin care angajații TCE au fost chemați la protest.

Vezi mai jos imagini video de la protest:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here