Senatorul Radu Oprea va fi validat pentru a candida, din partea PSD, la funcția de primar al Ploieștiului. 

Conducerea reunită a PSD Ploiești și PSD Prahova a organizat, marți, o conferință de presă în care a confirmat că senatorul Radu Oprea este opțiunea social-democraților pentru Primăria Ploiești, la viitoarele alegeri locale.

Nu este momentul să ne gândim atât de intens la campania electorală. Trebuie să avem grijă de situația generată de pandemie, sunt restricții și putem merge acum cu fluturași, din poartă în poartă, pentru a ne face campanie.

În cadrul organizației municipale, a fost un vot în urma căruia domnul Radu Oprea a fost desemnat pentru a reprezenta PSD Ploiești. Nu am avut încă CEx-ul la nivelul organizației județene pentru validare, dar nu se schimbă nimic. Organizația județeană respectă opțiunea organizațiilor locale“, a explicat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

“Eu mi-am dorit ca domnul Ganea (n.r. – actualul viceprimar) să-și continue proiectele pe care le-a propus: Podul de Lemn, pasajele din Bariera București, modernizarea cartierului Mitică Apostol. Din păcate, tot ce s-a întâmplat negativ la nivelul Primăriei Ploiești, pornind de la primarul Adrian Dobre, a avut repercusiuni și asupra domnului Ganea (n.r.- percepția cetățenilor privind activitatea Primăriei Ploiești)”, a adăugat Bogdan Toader.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here