fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

VIDEO: Radu Oprea a evitat să discute despre proiectele pentru Ploiești. Ce a răspuns candidatul PSD la funcția de primar

Citește Și

- Reclamă -
Senatorul Radu Oprea a fost desemnat de către organizația municipală Ploiești drept candidat pentru funcția de primar al orașului la următoarele alegeri locale. 

Votul dat de PSD Ploiești a fost confirmat marți, de conducerea partidului, într-o conferință de presă, pe teme politice și administrative.

Întrebat care ar fi primele trei proiecte pe care ar dori să le implementeze la Ploiești, în eventualitatea în care va câștiga alegerile, Radu Oprea a refuzat să răspundă. 

- Reclamă -

„Ideea este că astăzi nu vrem să facem o prezentare de candidat și, sub nicio formă, o prezentare de program.

De aceea, n-am să vă răspund la această întrebare astăzi. În primul rând, nu știm cu certitudine data alegerilor. Nu știm dacă va fi 27 septembrie, nu știm cum evoluează pandemia.

Nu am vrea să fim în aceeași paradigmă în care a fost PNL, când pandemia evolua într-un ritm incredibil în România și ei vorbeau despre anticipate.

- Reclamă -

Cred că cetățenii din Ploiești și Prahova au alte probleme.

Sunt inundații, viituri, ați văzut cumva vreun ministru să spună ceva? Când eram ministru, eram pe teren, zi și nopate. Toți miniștrii cabinetuui Dăncilă au fost pe teren la inundații. Ne preocupă situațiile acestea? Sau stăm la whisky și la fumuri?

Azi nu facem prezentare de candidat, cu certitudine PSD va veni cu un program foarte serios la nivelul Ploieștiului și la nivelul județului Prahova, pe care îl vom prezenta la timpul său”, a spus Radu Oprea.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut