Primăria Ploiești a plătit o căruță de bani pentru o expertiză la care au acces doar cinci persoane! Nici măcar primarul și cei doi viceprimari nu vor primi expertiza. Este vorba de suma de 1.300.000 lei, care a fost plătită de primăria Ploiești societății PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT SRL, pentru a face o expertiză asupra activității TCE.

Numai că după semnarea contractului, a fost semnat un act adițional prin care societatea are drepturi de autor asupra expertizei și aceasta devine confidențială, doar cinci persoane având acces la informații. Cele cinci persoane sunt membrii comisiei de recepție a studiului: un președinte de comisie, un consilier juridic, un consilier din cadrul Direcției Economice, unul din cadrul Direcției Tehnic Investiții și un inginer din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

Aceștia urmează să realizeze o informare pe baza raportului de expertiză care să fie transmisă Consiliului Local. Viceprimarul Cristian Ganea spune că nu este de acord cu acest lucru și că nu știe cine a fost mandatat să semneze acel act adițional care face documentul să devină confidențial, dar că nu este corect ca membrii Consiliului Local să fie informați pe baza unui referat întocmit de o comisie, fără a avea acces la expertiza plătită din bani publici.

În plus, viceprimarul Cristian Ganea spune că are informații că în ultima perioadă au fost majorate veniturile angajaților TCE, că au fost mărite sporurile, dar și alte avantaje salariale și că în acest sens a solicitat o informare, pe care ar urma să o primească în cursul zilei de astăzi.

Vezi mai jos declarația integrală a viceprimarului Cristian Ganea:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here