Războiul politic dintre PNL Ploiești și ALDE Prahova este în toi. Primar al Ploieștiului și președinte PNL Ploiești, Adrian Dobre a răspuns unui comunicat dur pe care Grațiela Gavilescu, președinte ALDE Prahova, l-a transmis în cursul zilei de luni. 

Dobre a acuzat, luni, că membrii PNL sunt ademeniți cu funcții sau salarii mai mari sau, dimpotrivă, amenințați cu pierderea posturilor de către reprezentanții ALDE, pentru a trece la formațiunea condusă la nivel central de Călin Popescu Tăriceanu.

DETALII AICI: Primarul Adrian Dobre, atac dur la ALDE: Se fac presiuni pe colegii din partid: Li se oferă funcții sau sunt amenințați

În replică, Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova, a postat pe Facebook, în aceeași zi, un mesaj virulent în care susține că membrii PNL Ploiești sunt nemulțumiți de Adrian Dobre.

“Dacă vrei să nu te acoperi, definitiv, de ridicol, nu mai fi dobritoc!”, a scris Grațiela Gavrilescu. 

DETALII AICI: Grațiela Gavrilescu, atac la Adrian Dobre: “Dacă vrei să nu te acoperi, definitiv, de ridicol, nu mai fi dobritoc!”

Astăzi, Dobre a avut, la rândul lui, o replică ironică pentru Gavrilescu. Acesta a spus că ministrul Mediului nu se ocupă de problemele de poluare pe care le are Ploieștiul și a aminitit dec declarațiile din trecut despre curățarea și ecologizarea pârâului Dâmbu:

Doamna Gavrilescu probabil că a uitat să-și pună prin devizele cu care realizează marile proiectele pentru reducerea poluării, lebedele care trebuiau să circule pe râul Dâmbu. Ați văzut vreun proiect semnificativ vizavi de acest lucru (n.r. – reducerea poluării în Ploiești)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here