Procurorul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, a susținut astăzi o conferință de presă la sediul Serviciului Teritorial pe care îl conduce, după ce Antena 3 a difuzat duminică seară înregistrări ale fostului deputat Vlad Cosma care îi acuză pe procurorii anticorupție din Ploiești că fac parte dintr-un grup infracțional organizat.

Vlad Cosma spune că i s-a cerut să ticluiască probe într-un dosar al fostului deputat Sebastian Ghiță și a prezentat înregistrări audio ale unor discuții dintre el și procurori.

Lucian Onea, procurorul șef al DNA Ploiești, a susținut în cadrul conferinței că niciodată nu au fost probe false în dosarele instrumentate de unitatea de Parchet și că se vor face verificări asupra înregistrărilor întrucât acestea sunt trunchiate. De asemenea, Lucian Onea a declarat că Vlad Cosma a fost citat marți, 13 februarie, la audieri, într-un dosar în care are calitatea de martor.

În plus, DNA structura centrală a deschis un dosar pentru șantaj după ce, spune procurorul Lucian Onea, au fost persoane apropiate familiei Cosma care au încercat să intervină în dosarele membrilor familiei.

Iată mai jos conferința de presă de la sediul DNA Ploiești:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here