Sunt cei care își riscă viața pentru a o apăra pe a noastră! Sunt cei care și-au unit forțele, pentru a ne ajuta! Sunt cadre medicale, polițiști, militari sau jandarmi. Sunt oameni ca și noi, dintre noi, dar sunt în linia întâi în lupta cu noul coronavirus!

Ziarul Incomod a realizat o mini-serie în care am stat de vorbă cu oameni care zi de zi riscă, pentru ca noi să fim în siguranță.

Vă prezentăm mai jos a treia și ultima parte, în care am discutat forțe de ordine din cadrul Ministerul Afacerilor Interne și din cadrul Ministerului Apărării Naționale:

Eroii prahoveni din linia întâi: Forțele de ordine ale MAI și MApN

Posted by Ziarul Incomod on Friday, May 1, 2020

1 COMENTARIU

  1. Un militian din Ploiesti a amendat un baiat cu handicap mintal care are o pensie de 375 de lei pe luna pentru ca iesise in fata blocului in Parcul M Viteazul. Baiatul are si un defect de vorbire si i-a spus militianului unde sta si ca nu are declaratia la el, dupa parerea mea nici nu stie sa scrie. Iesise omul in fata blocului la aer, apartamentul lui e chiar in fata parcului. Dupa o saptamana i-a ajuns amenda acasa. S-a dus saraca maica-sa sa i-o plateasca care e si fara munca in perioada asta din cauza statului roman. Sa le fie rusine, va trece si starea de urgenta, sa vedem daca mai sunt cocosi dupa. Sictir! Josnicia militienilor romani e fara limite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here