fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO REPORTAJ. Ștefan Savu și Mihai Militaru, elevii de clasa a cincea care au obținut punctaje maxime la Olimpiadele Naționale de Informatică și Matematică

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ștefan Savu și Mihai Militaru sunt doi dintre cei mai străluciți elevi ai Ploieștiului! Sunt de abia clasa a cincea, iar cei doi sunt cei mai buni din țară din anul lor la informatică și matematică.

Ștefan, sub coordonarea profesoarei Violeta Vișinescu din Colegiul Național I. L. Caragiale a obținut punctaj maxim la Olimpiada de Informatică, iar Mihai Militaru, coordonat de profesorul Gabriel Țaga din Colegiul Național Mihai Viteazul, a obținut punctaj maxim la Olimpiada de Matematică. Cei doi spun că lucrează din pasiune la cele două materii și, un lucru e sigur, îi așteaptă un viitor strălucit!

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au discutat atât cu cei doi elevi, cât și cu profesorii coordonatori. Mihai și Ștefan lucrează cu drag la ambele materii și spun că deși au rezultate excepționale, nu uită să se și joace și să se bucure de copilărie. Profesorii au numai cuvinte de laudă pentru cei doi și sunt mândri că au ocazia să-i îndrume.

Vezi mai jos reportajul video despre rezultatele excepționale ale celor doi elevi:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img