Octav Preda, un tânăr ploieștean, a deschis alături de niște prieteni un atelier unde personalizează articole de îmbrăcăminte. Acesta este primul pas prin care vrea să își îndeplinească visul ca într-o zi să lanseze un brand de îmbrăcăminte.

Până atunci, însă, a gândit câteva modele de imprimeuri pentru ploieștenii care își caută, de exemplu, un tricou amuzant sau care să inspire “patriotismul local”. De asemenea, oricine are o idee pe care vrea să o imprime pe un articol de îmbrăcăminte poate merge cu o fotografie la atelier și în doar câteva minute tricoul personalizat va fi gata de purtat.

Octav spune că atelierul poate veni și în sprijinul afacerilor mici și mijlocii, care au nevoie să personalizeze uniforme pentru angajați.

Republikprint poate fi găsit pe facebook, aici, sau la atelierul din strada Emile Zola, peste drum de Curtea de Apel Ploiești.

Mai jos puteți urmări un reportaj video în care Octav Preda ne vorbește despre atelierul Republikprint:

Republikprint, atelierul unde puteți personaliza haine în PloieștiOctav Preda, un tânăr ploieștean, a deschis alături de niște prieteni un atelier unde personalizează articole de îmbrăcăminte. Acesta este primul pas prin care vrea să își îndeplinească visul ca într-o zi să lanseze un brand de îmbrăcăminte.Detalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-republikprint-atelierul-unde-puteti-personaliza-haine-in-ploiesti

Posted by Ziarul Incomod on Friday, June 19, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here