Noul președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat, joi, restructurări masive. Aproape jumătate din posturi, dar și două Direcții vor fi propuse pentru desființare.

Reorganizarea va fi făcută atât în ceea ce privește aparatul CJ Prahova, cât și la Direcțiile subordonate.

Astfel, din cele 247 de posturi din aparatul CJ Prahova, 101 vor fi propuse pentru restructurare, urmând să rămână 146. Măsura va fi aplicată inclusiv la posturile de conducere. Vor rămâne 15 din 27.

Totodată, noul președinte al Consiliului Județean a anunțat că va propune, în următoarea ședință a CJ, desființarea a două direcții: Direcția Plante și Întreținere Drumuri Județene și Direcția de Pază.

La Direcția Plante sunt 55 de posturi, la Pază sunt 159.

Iulian Dumitrescu a explicat că măsurile anunțate urmăresc eficientizarea aparatului CJ Prahova, în condițiile în care – susține noul președinte al Consiliului Județean, angajații vizați au fost aduși “pe pile de partid” și nu au activitate.

În ceea ce privește Direcția de Pază, Iulian Dumitrescu a precizat că CJ alocă, în acest moment, 30 de lei pe oră/angajat, în timp ce, externalizarea serviciului ar însemna cheltuieli mult mai mici, până la 14-15 lei pe oră.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here