Un elev deosebit de agresiv a fost filmat de un coleg în timp ce amenința profesoara în oră. Agresorul a fost reținut. 

Elevul s-a enervat din cauza unei note proaste și i-a cerut socoteală profesoarei. Acesta a amenințat-o, i-a vorbit urât și a lovit cu pumnul în catedră.

“Arătați-mi și mie unde am greșit, sunteți profesoară și trebuie să-mi arătați unde am greșit. Citește din carte și arată-mi unde am greșit… mai citește o dată… vorbesc cum vreau… să te vedem pe stradă când nu mai ești în școală… mă…pe ea”, sunt replicile elevului în timp ce profesoara încearcă să-l calmeze: „Nu e bine ce faci… Ți-am dat câteva indicii…eu zic să te gândești mai bine, o să-ți scad nota la purtare.”

Tânărul are 20 de ani și este elev la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, din Râmnicu-Vâlcea. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat. Este acuzat de săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal.

stiripesurse.ro

Meanwhile in Rm.Valcea Elev ameninta profesoara cu bataia Ministerul Educației Naționale-România Ii uram ceva de bine ? Profil https://www.facebook.com/sebi.rosca.1

Posted by Meanwhile In Romania on Friday, September 14, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here