fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

VIDEO. S-a finalizat licitația pentru achiziționarea de noi autobuze

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre a anunțat că s-a finalizat licitația pentru achiziția de mijloace de transport în comun! În cursul zilei de luni, 4 iunie, s-a finalizat procedura de evaluare a ofertelor, iar acum urmează perioada de contestații de zece zile. Primarul spune că dacă nu vor fi contestații, probabil că până la sfârșitul lunii contractul va fi semnat.

Oferta câștigătoare este de aproximativ 38 de milioane de lei plus TVA, a mai spus edilul-șef, care a precizat că licitația a pornit de la prețul de 50 de milioane de lei.

- Reclamă -

La licitație au fost înscrise două societăți.

Reamintim că ziarul Incomod a scris recent că mai mulți reprezentanți ai Primăriei Ploiești au negociat pe ascuns cu BCR oferte pentru achiziția de autobuze pentru oraș, potrivit unui document intrat în posesia reporterilor Incomod.

Documentul care atestă negocierile este datat în 12.10.2016, dar primarul Adrian Dobre nu își amintește detalii despre aceste discuții, susține că s-a discutat doar de o ofertă pentru leasing operațional, dar documentele arată ofertele BCR de leasing operațional dar și financiar pentru mai multe tipuri de autobuze.

- Reclamă -

Nici primarul, dar nici cei doi viceprimari nu știu cine anume a negociat cu BCR, dar surse din administrația locală au precizat că primarul Dobre i-a solicitat consilierului său, Eugen Prună, sprijinul pentru această ofertă de la BCR. Nici Direcția Comunicare nu are cunoștință despre aceste negocieri și la o solicitare a ziarului Incomod cu privire la persoanele care au purtat aceste discuții, Direcția Comunicare a răspuns că Direcția Juridică nu are cunoștințe despre aceste negocieri.

Surse din administrația locală au precizat că o posibilă explicație ar fi obținerea prețurilor pentru mai multe tipuri de autobuze pentru a face caietul de sarcini pentru licitație favorabil anumitor societăți comerciale.

Toate detaliile privind aceste negocieri pot fi recitite aici!

Iată ce spune primarul Adrian Dobre despre licitație:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut