locuinte libertatii

După ani de zile în care lucrările la blocurile de pe strada Libertății au fost oprite, acum au fost reluate. Inițial, proiectul prevedea ca acolo să fie construite blocuri cu apartamente pentru persoanele evacuate din case naționalizate.

A apărut un litigiu între constructor și primărie, iar lucrările au fost oprite. Primăria a câștigat procesul în instanță și, înainte de reluare lucrărilor s-a vehiculat ideea că s-au purtat discuții inclusiv cu reprezentanții ANL pentru ca apartamentele să aibă o nouă destinație, aceea de locuințe pentru tineri.

Discuțiile nu s-au concretizat, iar acum când lucrările au fost reîncepute s-a revenit la destinația inițială, aceea de locuințe pentru persoanele evacuate din case naționalizate. Lucrările ar trebui să dureze nouă luni, iar la final să fie gata 120 de apartamente.

Cât despre tineri, primarul Adrian Dobre spune că la ora actuală se face un studiu pentru identificarea unor loturi de teren care să fie acordate persoanelor tinere care să își construiască locuințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here