Update: Șoferul s-a ales și cu o amendă din partea Poliției Prahova:

Comunicatul IPJ Prahova: 

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 11:00, am fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că a fost implicată într-un conflict verbal cu lucrători din cadrul S.G.U. Ploiești, acesta având ca motiv blocarea roții autoturismului proprietate personală.
Echipajul de siguranță publică ajuns la fața locului a constatat faptul că pe partea carosabilă se afla o roată a unui autovehicul, pe care era aplicat un sistem de blocare, aceasta fiind demontată de la autoturism. Întrucât apelantul a săvârșit în public acte prin care a tulburat ordinea publică a fost sancționat contravențional cu suma de 100 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991. În cauză, nu au fost identificate aspecte de natură penală.

Un șofer a făcut scandal în centrul Ploieștiului, după ce angajații SGU Ploiești i-au blocat roata mașinii pentru staționare neregulamentară. 

Șoferul a parcat pe strada Ghe. Gr. Cantacuzino, în spatele fostului magazin Omnia, într-un loc cu staționarea interzisă.

Angajații SGU i-au blocat roata.

Nemulțumit, șoferul a scos roata cu tot cu sistemul de blocare și a pus roata de rezervă.

Se pare că tot șoferul a sunat la 112, reclamând faptul că angajații SGU refuză să scoată “caracatița” de pe roata lăsată de bărbat pe stradă.

Un echipaj al Poliției Locale și unul al IPJ Prahova s-au prezentat la fața locului (sursa video MDI TV Facebook)

Potrivit directorului adjunct al SGU Ploiești, Cristinel Șchiopu, cazul a fost rezolvat din punctul de vedere al instituției pe care o conduce.

“În urma constatărilor făcute de Poliție, angajații de la serviciul blocări au ridicat roata cu sistemul de blocare. Roata se află în custodia noastră, proprietarul poate veni să o ridice, urmând să plătească, așa cum este normal, pentru deblocare. Mai departe, cazul este la Poliție“, a spus reprezentantul SGU Ploiești.

Suma pe care un șofer cu mașina blocată trebuie să o plătească este de 110 lei.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere și IPJ Prahova, care va fi publicat îndată ce va fi trimis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here