fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

VIDEO. Scandal în Consiliul Local pe tema Veolia! George Botez zice că s-au făcut discuții „pe sub masă” cu un alt operator

Citește Și

- Reclamă -

Scandal la ședința Consiliului Local pe tema Veolia! Mihai Dogaru, directorul Veolia Energie Prahova, le-a vorbit consilierilor locali despre pierderile pe care societatea Veolia le înregistrează în Ploiești, din cauza tarifelor care nu au mai fost ajustate din 2011. Mihai Dogaru le-a spus consilierilor locali că orice alt operator ar fi sistat furnizarea serviciului în Ploiești la aceste tarife. Potrivit directorului Veolia Energie Prahova, pentru anul 2018 este estimată o pierdere a companiei de 77,03 milioane lei, în contextul în care prețul gigacaloriei este de 186,97 lei.

Totodată, Mihai Dogaru a precizat că pe data de 14 septembrie Veolia a trimis o informare la primăria Ploiești prin care a anunțat că va opri colaborarea la finalul sezonului rece 2018-2019.

- Reclamă -

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local trebuia să fie un proiect care prevedea ca municipalitatea să plătească Veolia suma de 18 milioane de lei, ca fiind diferența provenită din creșterea prețului combustibilului. Proiectul a fost, însă, scos de pe ordinea de zi a ședinței, iar Mihai Dogaru s-a arătat surprins de acest fapt.

Consilierul local Gheorghe Sârbu a reacționat în urma discursului lui Mihai Dogaru și a criticat modul în care Veolia Energie Prahova a gestionat realizarea investițiilor pe care trebuia să le facă.

În replică, consilierul local George Botez a spus că nu este o problemă dacă se reziliază contractul cu Veolia și se încheie unul cu un nou furnizor, dar că a auzit că deja s-au făcut discuții „pe sub masă” cu un alt operator care să preia furnizarea serviciului și s-au pus la punct detalii, lucru care este ilegal.

- Reclamă -

În apărarea Veolia a sărit și consilierul local Paul Palaș care a spus că el l-a rugat pe Mihai Dogaru să vină să prezinte situația Veolia în fața Consiliului Local, „considerând că este persoana care poate să prezinte în modul cel mai obiectiv acest lucru”. Paul Palaș a mai spus că situația în care a ajuns Veolia în Ploiești este îngrijorătoare pentru orice manager, după patru ani de pierderi.

Vezi în filmările de mai jos cum au decurs discuțiile:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...