Cartierul Radu de la Afumați din Ploiești a fost din nou scena unui nou conflict între mai multe familii de rromi care s-au atacat cu bâte și cuțite în stradă. Un bărbat a fost tăiat la piept, iar mai multe mașini au fost distruse. Motivul conflictului ar fi o tânără din București pe care rudele au venit să o ia acasă.

Scandalul a izbucnit vineri seară, puțin după ora 21.00, pe o stradă din cartierul Radu de la Afumați din Ploiești, zonă rău famată din oraș.

Potrivit unor martori mai multe persoane din București au venit să ceară socoteală unor indivizi din Ploiești.

Motivul scandalului ar fi o tânără căsătorită la Ploiești, despre care se spune că nu era respectată de noua sa familie.

Negocierile amiabile la început au degenerat rapid într-un adevărat război de stradă, în timpul căruia trei bărbați s-au bătut parte în parte. Unul dintre ei a fost chiar rănit grav, tăiat cu cuțitul în zona pieptului.

Forțele de ordine au fost direcționate la fața locului, unde au identificat persoanele implicate în conflict, care și-ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare, precum și  3 bărbați care s-ar fi agresat reciproc. Unul din cei trei bărbați prezenta leziuni în zona toracică, după ce ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Biroul de Presă al Poliției Prahova.

Potrivit sursei citate, în cursul nopții, în zonă au fost direcționate mai multe patrule de poliție și jandarmi, pentru asigurarea unui climat de ordine publică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma administrării probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe langă Judecătoria Ploiești.

2 COMENTARII

  1. Aolooo polizia romana sunteti niste criminali si voi cu tot parchetul din ploiesti, ati lasat criminalul in libertate dupa ce a injunghiat 😡😡😡😡cum se poate asa ceva?este tentantiva de omor, sunteti complice cu toti, criminarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here