fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

VIDEO: Scandal la Gala OSS Fighters! Amansio Paraschiv, declarat învingător după contestație. Arbitrii au fost suspendați

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Meciul vedetă al Galei OSS Fighters, dintre ploieșteanul Amansio Paraschiv și Cristian Milea, s-a lăsat cu un scandal monstru. Pentru prima dată într-o gală de kick-boxing, o comisie a schimbat decizia arbitrilor și l-a declarat învingător pe celălalt luptător. 

După trei reprize, arbitrii au decis că este nevoie de „extra-round”, deși impresia generală a fost că Amansio trebuia declarat câștigător fără să fie nevoie de o rundă suplimentară.

Apoi, a fost declarat învingător Milea, moment în care Amansio Paraschiv a părăsit ringul nemulțumit.

- Reclamă -

În urma contestației, două comisii au stabilit că sportivul care trebuie declarat câștigător este Amansio Paraschiv.

Măsurile luate după acest meci au fost drastice.

Arbitrii-judecători de la meciul Amansio Paraschiv – Cristian Milea au fost suspendați pentru galele OSS Fighters, pentru o perioadă de 12 luni.

- Reclamă -

În plus, managerul lui Amansio a fost suspendat, timp de 12 luni, pentru comportament nesportiv. De asemenea, Adrian Ivașcu, cel care a stat în colțul lui Amansio, a fost suspendat definitiv la galele OSS Fighters.

https://www.youtube.com/watch?v=e1OnCjjCVT8&fbclid=IwAR3Yko3fCg4zh9OSPOR7lE2t6huuVaroB7LmCNpLJTvtyYcySQLR1kQOiBw

Comunicat OSS Fighters

Ca urmare a contestației înaintate de stafful lui Amansio Paraschiv imediat după finalul confruntării din main-eventul galei de la București, OSS Fighter a creat două comisii pentru a evalua decizia luată de brigada de arbitri a galei în meciul Paraschiv Amansio vs Milea Cristian.

- Reclamă -

Astfel, una dintre comisii a fost formată din trei personalități marcante din kickboxing, respectiv: Ciprian Sora, Ionuț Atodiresei și Benjamin Adegbuyi. Fiecare dintre aceștia a analizat meciul, iar în unanimitate s-a hotărât că sportivul Amansio Paraschiv trebuia dat câștigător încă de la finalul celor trei reprize.

Deoarece staff-ul lui Cristian Milea nu a recunoscut această comisie, argumentând că cei trei nu sunt arbitri, OSS Fighters a cerut și opinia comisiei formate din arbitrii promoției care nu s-au aflat la masa arbitrilor-judecători la acest meci. În urma analizei video, Radu Medeleanu, George Cadiu și Alin Buzoiu au transmis că victoria îi aparține lui Amansio Paraschiv.

Ca urmare a deciziilor luate în cadrul celor două comisii, OSS Fighters admite contestația și îl declară pe Amansio Paraschiv învingător la decizie în meciul cu Cristian Milea.

Totodată, Oss Fighters a hotărât și următoarele măsuri disciplinare, conform regulamentului sportiv al promoției:

1. Arbitrii-judecători ai meciului Paraschiv Amansio vs Milea Cristian au fost suspendați din participarea la galele Oss Fighters pe o perioadă de 12 luni;

2. Alex Baciu, managerul luptătorului Paraschiv Amansio, pentru comportamentul agresiv din timpul meciului față de agenții de pază și pentru injuriile și acuzele de la finalul meciului, a fost suspendat pe o perioadă de 12 luni din participarea la galele Oss Fighters, respectiv de a mai sta în colțul vreunui luptător în cadrul evenimentelor Oss Fighters;

3. Adrian Ivașcu, cel care a stat în colțul luptătorului Paraschiv Amansio și a avut un comportament nesportiv, aruncând cu prosopul în celălat luptător, a fost suspendat definitv din participarea la galele Oss Fighters, respectiv de a mai sta în colțul vreunui luptător, în cadrul evenimentelor Oss Fighters;

4. OSS Fighters a luat act de decizia de autosuspendare din gala OSS a promotorului si superviser-ul meciului, domnul Ionel Cringus si suspendă activitatea acestuia pe o durată de 6 luni în cadrul galelor OSS Fighters

Oss Fighters consideră că respectul între sportivi, antrenori, arbitrii etc este primordial în exemplul pe care toți aceștia, în calitate de reprezentanți ai kickboxului, trebuie să îl arate publicului.

Facem precizarea că respectăm tot ceea ce a făcut de-a lungul anilor pentru sportivi și kickbox Alex Baciu, dar atitudinile nesportive nu pot fi tolerate în galele Oss Fighters!!!

Rugăm pe această cale toți sportivii participanți în cadrul galelor Oss Fighters să își aleagă cu grijă persoanele care îi asistă la colțul ringului, pentru a evita pe viitor astfel de evenimente.

Oss Fighters

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img