fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

VIDEO Scandal pe o stradă din Ploiești, din cauza unor lucrări. A fost chemată Poliția

Citește Și

- Reclamă -

Este scandal pe strada Vega din Ploiești, unde o firmă nu este lăsată de oamenii care locuiesc în zonă să execute niște lucrări (video la finalul articolului).

Este vorba despre o firmă care vrea să facă lucrări pentru un branșament electric și, implicit, să sape un șanț. Oamenii s-au revoltat și nu lasă muncitorii să lucreze, susținând că firma nu are autorizație în acest sens.

Situația este mai complicată decât pare la prima vedere pe strada Vega din oraș.

- Reclamă -

Pe de-o parte, firma respectivă susține că are autorizație pentru lucrări de la primăria Ploiești, deși nu le-a arătat oamenilor documentele aferente. Și Poliția chemată la fața locului susține că în urma verificărilor, primăria ar fi transmis că a emis autorizație pentru aceste lucrări.

Însă, oamenii spun că strada nu este a municipalității, așa că primăria nu avea cum să emită autorizația. Strada aparține Rafinăriei Vega, susțin localnicii, fiind drum privat, după reiese și dintr-un document remis anterior de primărie, ca răspuns la solicitarea oamenilor ca drumul să fie reabilitat. Atunci primăria le-a spus că nu poate asfalta pentru că drumul nu este public. Acum, aceeași primărie acordă autorizații pentru același drum despre care în trecut spunea că nu-i aparține.

Oamenii care locuiesc în zonă nu sunt de acord lucrările pentru că deja strada arată deplorabil. Dacă se va mai și săpa pe aceasta, va fi și mai rău, spun aceștia.

Vezi mai jos imagini de pe strada Vega, unde oamenii nemulțumiți nu vor să lase firma respectivă să execute lucrările pentru branțamentul electric:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...