fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

VIDEO| Scandal pe tema înființării unei posibile echipe de seniori la CSM Ploiești. Reacția primarului Dobre și a viceprimarului Ganea

Citește Și

- Reclamă -

Informațiile apărute în mediul on-line legate de o posibilă reorganizare a activităţii la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, care ia în calcul crearea unor echipe de fotbal la nivel de seniori atât pentru băieţi cât şi pentru fete, a stârnit scandal în administraţia locală, dar şi în rândul suporterilor Petrolul Petrolului , care se tem că municipalitatea ar încerca să creeze o „clonă” a formației galben-albastru .

Informaţia a fost publicată iniţial de jurnalistul şi profesorul Dan Culicovschi, acesta afirmând că, din sursele sale, noua echipă de fotbal a CSM Ploieşti ar fi urmat să fie înfiinţată în câteva zile şi avansând şi varianta ca fostul internaţional Pompiliu Stoica să fie antrenorul principal.
Informaţia a stârnit imediat reacţii printre suporterii clubului Petrolul Ploieşti, care au reclamat că în timp ce echipa fanion, care actualmente luptă pentru promovarea în Liga 1, nu e susţinută, autorităţile ar încerca să creeze o competitoare, mulţi temându-se că ar putea fi vorba despre o „clonă”, în contextul în care Primăria Ploieşti deţine drepturile aferente mărcii „Petrolul”.
Totodată, mulţi dintre ploieştenii au lăsat comentarii în care au reclamat şi faptul că echipa de fotbal ar urma să genereze cheltuieli foarte mari, într-un buget care şi aşa nu acoperă toate nevoile.

- Reclamă -

Creditat drept iniţiator al proiectului, viceprimarul Cristian Ganea a declarat oficial, joi, că nu a avut legătură cu propunerea.
El a precizat, totuşi, că în opinia sa informaţia a fost prezentată „denaturat” de o anumită parte a presei şi că „un oraş modern are nevoie de sport şi de baze sportive de calitate, dar şi de oportunităţi pentru a desfăşura activităţi sportive de orice nivel”.
„Un proiect de reorganizare a activităţii sportive de la CSM Ploieşti a fost prezentat denaturat de o parte a presei, stârnind nemulţumirea suporterilor petrolişti. Nu înţeleg implicarea numelui meu în această reorganizare, nu am votat proiectul aprobat de către Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti, fiind vorba doar despre «bucătăria» internă a celor de la clubul sportiv. În plus, proiectul a fost dezbătut şi analizat de către toţi membri Comitetului de Coordonare, inclusiv de către reprezentanţii primarului Adrian Dobre. Sunt şi voi fi întotdeauna un susţinător al sportului şi al sportivilor, indiferent de nivelul competiţional la care îşi desfăşoară activitatea sau de clubul în care activează”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti.
De cealaltă parte, primarul Adrian Dobre a vorbit tot joi, într-o conferinţă de presă, despre această propunere, spunând că este un „proiect marca PSD care cu siguranţă va genera nişte scurgeri de bani către apropiaţii PSD-ului”.
„În primul rând, nu trebuie să uităm că municipiul Ploieşti are deja o echipă extrem de iubită, care se află în divizia a doua, cu şanse mari de a accede în prima, iar acest proiect nu vine decât să genereze costuri suplimentare, pe un subiect care întotdeauna a fost fierbinte”, a afirmat primarul Dobre.
Declarația integrală în materialul video de mai jos.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...