Scandal și bătaie în curtea Mitropoliei din Iași! Joi, după slujba de la catedrală, mai mulți vasluieni s-au luat la bătaie în curte. Trei bărbați au fost reținuți de polițiști.
Poliţiştii locali şi jandarmii au dus la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru verificări, 19 persoane din judeţul Vaslui. A fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
Poliția precizează că persoanele implicate în conflict au refuzat să depună plângere prealabilă pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
„De asemenea, toate persoanele implicate în conflict au fost sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie a vieţii”, anunță IPJ Iași.

Scandal și bătaie în curtea Mitropoliei din Iaşi. 19 persoane au fost duse la Poliție, trei fiind reținute
Detalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-scandal-si-bataie-curtea-mitropoliei-din-iasi-19-persoane-au-fost-duse-la-politie-trei-fiind-retinute
Sursa video Ziarul de Iasi

Publicată de Ziarul Incomod pe Vineri, 4 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here