Biletele pentru transportul în comun se scumpesc de la 1 octombrie! De săptămâna viitoare, cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploiești vor plăti 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie și șase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele. Decizia a fost adoptată joi, 27 septembrie, de consilierii locali la propunerea conducerii societății Transport Călători Express, reprezentată de directorul Alexandri Nicolae.

Directorul Alexandri Nicolae le-a spus consilierilor locali că majorarea este necesară pentru ca societatea să își mărească veniturile și astfel să poată spori confortul călătorilor. De altfel, acesta a spus că până la finalul anului în autobuze vor fi montate automate bancare pentru achiziția biletelor.

Proiectul nu a fost, însă, lipsit de dezbateri în rândul consilierilor locali. În momentul în care s-a ajuns la acest proiect, consilierii locali liberali Valentin Marcu și Aurelian Tudor, ambii membri în Adunarea Generală a Acționarilor de la TCE, au părăsit sala. În urma acestui gest, directorul TCE Alexandri Nicolae a comentat că cei doi liberali au părăsit sala pentru a nu fi puși în situația de a nu respecta un ordin de partid.

La momentul votului, consilierii PNL s-au abținut de la vot, cei ai PMP au fost împotrivă, dar proiectul a fost adoptat cu votul consilierilor locali PSD și ALDE.

Vezi mai jos video din timpul ședinței:

3 COMENTARII

  1. Halal…ajungem sa avem cel mai scump transport in comun, cu aceleași rable de autobuze de acum 15-20 de ani. Interesele sunt cu totul altele. Este o batjocura adusă celor care încă mai folosesc aceasta metoda de deplasare

  2. care confort bai nene,al animalelor? mijloacele de transport arata ca in 1989.a-ti facut ceva ptr calatori? vine iarna ,diminetile vor fi cu gheata in autobuze ,iti va ingheta mana instantaneu pe bara de sprijin.hai sa fim seriosi,niciodata nimeni nu a facut nimic ptr calatori,doar v-ati luat salariile grase de la stat,daca erati la privat nu le meritati si erati concediati.
    Rusine !

  3. La banii acestia sa se editeze un pliant cu traseele mijloacelor de transport in comun din Municipiul Ploiesti. Eu sunt ploiestean si nu stiu care sunt traseele mijloacelor de transport in comun, pe ce stazi circula si care sint statiile de oprire, cu orarul respectiv.
    Propun sa se faca si bilete de 1 leu pentru pensionarii cu pensii mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here