fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO. Se va semna contractul pentru demolarea și refacerea Podului de Lemn

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat marți în cadrul ședinței săptămânale cu reprezentanții mass-media că miercuri, 16 octombrie, se va semna contractul pentru demolarea și refacerea Podului de Lemn din zona de sud a municipiului.

Edilul spune că speră ca lucrarea să fie finalizată într-un termen cât mai scurt, până la finalul anului viitor, în contract fiind prevăzută o perioadă de 18 luni pentru lucrări. Primarul spune că demolarea începe anul acesta și speră că va fi finalizată până la sfârșitul anului, fiind nevoie și de o serie de lucrări de modificare de rețele. Valoarea investiției este de aproximativ 20 de milioane de lei.

- Reclamă -

Potrivit proiectului, noul pod care se va construi este prevăzut să aibă două benzi de circulație, pistă de biciclete și trotuare pentru pietoni. Se va păstra lățimea actuală a podului, a mai explicat edilul-șef.

Refacerea Podului de Lemn ar ajuta considerabil la fluidizarea traficului din zona de sud, unde sunt probleme foarte mari cu precădere dimineața, când navetiștii pleacă spre București.

Totodată, municipalitatea este în procedură de licitație pentru proiectul privind reabilitarea pasajelor pietonale subterane din Bariera București. Primarul Dobre spune că procedura este aproape finalizată și că odată cu realizarea acestor două proiecte problema traficului din zona de sud va fi rezolvată.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img