DJ din toată lumea se implică pentru salvarea copiilor din țările în curs de dezvoltare. #SetForLove este un eveniment online, weekend-ul acesta, 20-22 noiembrie, în care DJ-ii vor pune muzică pro bono, iar oamenii pot intra să vizioneze (video trailer jos) și chiar să doneze sume de bani care vor ajunge la copiii din țările defavorizate.

Printre DJ-ii implicați în eveniment este și un tânăr ploieștean, The Big SAD, care a pregătit un video în care arată câtă nevoie au acești copii de toți banii care se strâng. În imagini aflați detalii despre banii strânși în edițiile anterioare ale evenimentului, dar și despre copiii care sunt ajutați (video jos).

Pentru ca evenimentul #SetForLove să poată schimba viața copiilor oamenii sunt încurajați să doneze aici.

“Vrei să faci o diferență în viețile care au cel mai mult nevoie de ea? Ajutați-ne să oferim un viitor durabil pentru copiii din țările în curs de dezvoltare. Dă play la unul dintre “Set For Love” disponibile în perioada 20-22 noiembrie, înregistrează-te sau donează la setforlove.org.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului nostru Set For Love Xmas vor fi distribuite în mai multe proiecte din țările în curs de dezvoltare, axate pe crearea unui viitor durabil pentru copiii și adulții tineri vulnerabili.

Acestea includ proiecte menite să oprească exploatarea prin muncă a copiilor și de oferire a unei educații pentru aceștia, prin construirea de noi școli, centre de ajutorare a fetelor tinere care au fost victime ale traficului de carne vie sau ale abuzurilor din familie, crearea de resurse durabile, inclusiv fântâni de apă.

Vă mulțumim că vă implicați pentru un viitor mai bun! Last night a DJ saved my life!”, este apelul făcut de The Big SAD pentru acest eveniment.

How will your #SetForLove change the lives of children?

Please donate here: https://bit.ly/35vs5s1

Want to make a…

Publicată de The Big SAD pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

The Big SAD a pregătit și un trailer pentru set-ul pe care îl va pune vineri seară, 20 noiembrie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here