Mai mulți liberali de la organizația PNL Boldești Scăeni au sărbătorit cu înjurături la adresa PSD victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. 

La sediul PNL Boldești Scăeni s-a lăsat, duminică seară, cu scandări triviale la adresa PSD după ce liberalii au aflat scorul zdrobitor reușit de Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

Mai mulți membri PNL, printre care consilierul județean Gabriel Tudoran și consilierii locali Cornel Isbășoiu, Cristian Dobrică și Horațiu Tănăsescu au sărbătorit victoria lui Iohannis cu înjurături pentru social-democrați.

La nivel național, după numărarea a peste 98 la sută din voturile la alegerile prezidențiale organizate duminică, Iohannis a obținut 65,88% din voturi, iar candidatul PSD, Viorica Dăncilă, 34,12%. 

3 COMENTARII

  1. Ăștia sunt oamenii care conduc țară indiferent de rezultat nu se zice asa ceva sunt oameni care conduc nu o să fie niciodată bine în țară cu așa oameni rușineeee. Tot prin pile ați ajuns și voi ciobanilor am votat cu Iohannis putea să înjure oamenii de rînd dar nu voi. Vai mama voastră mai este și un bătrân acolo care dă exemplu. Bătrîn și prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here