fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

VIDEO. SNAP Prahova și-a ales noua conducere

Citește Și

- Reclamă -

Sindicatul Național al Agenților de Poliție Prahova și-a ales miercuri, 18 iulie, noua conducere! În timp ce președinte a rămas Marian Doru, polițist în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, noul prim-vicepreședinte al sindicatului este Iustin Panait, de asemenea luptător SAS Prahova. Totodată, vicepreședinte a fost ales Cristian Olteanu, polițist în cadrul Secției nr. 3 Poliție Ploiești. Noua conducere a fost aleasă pentru un mandat de patru ani.

La alegeri a fost prezent Iulian Surugiu, președinte SNAP România, care spune că a avut cu această ocazie și o discuție cu conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova despre problemele pe care le întâmpină polițiștii și despre cum pot fi acestea rezolvate. Iulian Surugiu spune că principalele probleme din Prahova sunt aceleași cu care se confruntă polițiștii din întreaga țară, pornind de la numărul mic de oameni, până la starea autospecialelor de la Arest și de la „Mascați”, dar și a Logan-urilor folosite de polițiștii de la Circulație, care pun în pericol viața celor din interior. Surugiu spune că este nevoie ca Poliția să aibă în dotare mașini cu motoare mai puternice pentru a-și desfășura corespunzător activitatea.

- Reclamă -

Președintele SNAP spune că în urma discuției avute astăzi cu inspectorul șef al IJP Prahova, Eduard Mirițescu, speră ca aceste probleme să fie rezolvate în decursul următoarelor două luni.

Iată ce spune președintele SNAP Iulian Surugiu despre discuțiile purtate astăzi:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...