Scene șocante au avut loc în Târgu Jiu, unde o adolescentă a fost jignită și bătută de alte trei fete. Asta, în timp ce un băiat filma și se amuza, în loc să o ajute. Din fericire, imaginile au devenit imediat virale pe Facebook, iar agresoarele au ajuns pe mâna polițiștilor și s-au ales cu dosar penal, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Pe filmare, se vede cum adolescenta de 13 ani este umilită de cele trei fete. După ce îi pun întrebări incomode și o forțează să repete după ele, una o lovește puternic peste față. Bullyingul continuă: victima este lovită cu putere și de restul fetelor. Apoi, fata e trântită la pământ, târâtă și scuipată de mai multe ori. În tot acest timp, un băiat filmează bătaia și se amuză de suferința fetei. ”O leșinăm, lasă-mă să am și eu sclavă”, țipă una dintre agresoare în timp ce continuă să o pălmuiască pe adolescentă. Deși, la un moment dat, fata nu se poate ridica, agresoarele continuă să o lovească cu picioarele. După ce filmarea a fost făcută publică – a apărut prima oară pe pagina de Facebook Stop Bully România -, polițiștii din Gorj au anunțat că le-au identificat pe agresoare. ”Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Pe numele agresoarelor a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional:

1 COMENTARIU

  1. Acesta este orașul siguranței și încrederii, unde seful polițienilor este unul re-re-împuternicit în funcție, fiul unui politruc din Mehedinți. Evident, dacă faptele nu erau mediatizate, polițienii aveau grijă să pună batista pe țambal… că-i sigur orașul..î

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here