fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Șofer TCE filmat în timp ce sparge semințe la volan și ascultă muzică tare

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Un șofer TCE a fost filmat de un călător pe traseul 35 din Ploiești mâncând semințe și ascultând muzică tare, în timp ce conduce. 

În imaginile transmise Ziarului Incomod se observă că șoferul manevrează atât volanul, cât și schimbătorul cu mâna dreaptă, în timp ce, în stânga, ține un pahar de plastic în care scuipă cojile de semințe.

Călătorul care a făcut filmarea, luni, în jurul orei 10.00, s-a arătat deranjat și de volumul muzicii din cabina șoferului.

- Reclamă -

„Uitați cum se conduce pe traseul 35 simplu. În timp ce conducea, domnul șofer mânca și semințe, cu o mama ținea volanul, iar în cealaltă mână, paharul cu cojile de semințe”, ne-a scris cititorul care l-a filmat pe șofer.

Contactat de Ziarul Incomod, directorul TCE Ploiești a precizat că va face o anchetă pentru stabilirea identității șoferului în cauză, urmând a lua măsurile legale.

„Este foarte bine că l-a filmat, nu este normal ca un șofer să facă aceste lucruri în timp ce conduce un mijloc de transport în comun. Vom proceda la identificarea angajatului în cauză și vom lua măsurile care se impun”, a declarat directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img