Ramona Zia, o șoferiță româncă de TIR, a fost, în noaptea de duminică spre luni, victima hoților de combustibilul direct din rezorvorul camionului, în timp ce se odihnea în cabină într-o parcare de camioane. Aceasta a povestit totul pe Facebook, iar postarea ei a devenit rapid virală.

Ramona Zia, o româncă angajată șofer de cursă lungă la o companie din Europa de Vest,  a surprins un hoț de motorină la rezorvorul TIR-ului ei, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se odihnea în cabină într-o parcare de camioane.

„Mesaj pentru hoțul de motorină cu număr de Dâmbovița (DB) îți transmit cu vocabular de Maramureș !!! Pe cât îs de frumoasă amu mă transform ????????‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Distribuiți să vadă gunoiul de statură mică și slăbuț cu căciulă neagra in cap ?”, a scris Ramona pe contul ei de Facebook, într-o postare în care povestește, video, ce s-a întâmplat.

Șoferița nu se sfiește să-l blesteme pe hoț, un șofer pe o Scania albă cu numere de Dâmbovița, după cum povestește chiar ea.

Postarea șoferiței a strâns sute de distribuiri și reacții în primele zece ore după publicare și la comentrii sunt și alte povești ale șoferilor români lăsați fără motorină de colegi din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here