Sorina, fetița luată cu forța din casa asistenților maternali din Baia de Aramă, a ajuns în Prahova! Ramona Săcărin, mama adoptivă, este de fel din Câmpina. Pentru a găsi un strop de liniște după scandalul iscat la nivel național, Ramona a venit cu Sorina în orașul natal, unde părinții ei dețin două proprietăți. Timp de trei zile, Sorina a rămas împreună cu noua sa familie care a încercat din răsputeri să o țină departe de vâlva creată din cauza adopției controversate.
Elena Vasilache, mama Ramonei, a povestit că atâta timp cât Sorina a rămas la Câmpina, nu a mai plâns, ba din contră s-a jucat împreună cu copiii unor prieteni apropiați familiei și s-a integrat bine. Întrebată dacă fetița s-a interesat de familia care a crescut-o până la opt ani, Elena Vasilache s-a eschivat să dea un răspuns, însă a precizat că ”este normal ca fetița să întrebe, pentru că este doar un copil”.
Bunica adoptivă a Sorinei a refuzat să facă orice comentariu pe marginea imaginilor care au surprins exact momentul extragerii fetei din casa asistenților maternali.
”Eu nu mă uit la televizor pentru că nu pot să văd prin ce trec copiii mei. Am închis facebookul, televizorul, tot”, a explicat femeia.
Aceasta a precizat că marți Sorina a plecat de la Câmpina, împreună cu mama adoptivă, la Craiova unde aveau de rezolvat formalități legate de adopție. Nu este clar deocamdată ce o să se întâmple de acum încolo cu Sorina. Cert este – susține Elena Vasilache – că soții Săcărin vor să rămână în țară atâta timp cât va fi nevoie pentru a rezolva problema fetiței, deși în America sunt aștepați de fiica lor cea mare, în prezent aflată într-o tabără de trei săptămâni.
Ramona este câmpineancă de fel și a plecat în SUA la începutul anilor 2000. Ramona a lucrat o perioadă în presa locală.
Vezi mai jos ce a povestit mama Ramonei Săcărin, Elena Vasilache, despre situația Sorinei:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here