fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Șoseaua din Prahova care se oprește în porumb. Cum s-a ajuns la această situație

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
O șosea recent asfaltată din comuna Brazi are mai multe bretele care se opresc, după numai câțiva metri, în porumb. 

Din şoseaua recent asfaltată se desprind mai multe bretele şi ele asfaltate recent, nu mai lungi de 20 de metri, dar care nu duc nicăieri şi se opresc în mijlocul lanului de porumb.

Drumul cu pricina se află în comuna prahoveană Brazi, una dintre cele mai bogate din România, cu un buget anual de câteva milioane de euro, dat fiind că aici funcţionează cea mai mare rafinărie din ţară.

- Reclamă -

Recent, administraţia publică locală a finalizat o lucrare de modernizare a unui drum judeţean care face legătura între satul Bătești din Comuna Brazi şi Centura de Vest a Ploieştiului.

Acest drum judeţean are o lungime de aproximativ 3 kilometri şi ajută localnicii să ajungă mai repede în DN1.

Drumul este util, spun oamenii din Brazi, pentru că până să fie amenajat, ocoleau cam opt kilometri pentru a ajunge pe Centrua Ploieştiului.

- Reclamă -

Doar că, din această nouă şosea proaspăt asfaltată se desprind în mod inexplicabil câteva bretele asfaltate şi ele care se opresc, aşa cum am spus, chiar în mijlocul câmpului, în lanurile cu porumb.
Surse din cadrul administaţiei publice locale au precizat că în planurile cadastrale în zona respectivă există mai multe drumuri tehnologice care brăzdează câmpul, doar că oamenii le-au ignorat şi au plantat pormb peste ele.

Până la ora redactării acestei ştiri, edilul comunei Brazi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img