Peste 50 de atleți, atât civili, cât și militari, s-au implicat în ediția de anul acesta a “Ștafetei Veteranilor”. În total alergătorii vor acoperi peste 1.000 de km, iar vineri seară, 16 octombrie, un grup de atleți a ajuns cu ștafeta în Ploiești (video jos). A fost preluată de grupul de aici, care sâmbătă dimineață pleacă în alergare spre Breaza.

“Cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României, reprezentanţii Asociaţiei Voluntarilor Invictus, în colaborare cu reprezentanţi ai Bazei 2 Logistică „Valahia” la nivelul garnizoanei Ploieşti, organizează „Ştafeta Veteranilor”, ediţia a VII- a.

Activitatea se desfăşoară în perioada 13-25 octombrie 2020 şi presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către una dintre culorile drapelului tricolor, pe trei trasee.

Alergătorii au început traseul din Tulcea pe 13 octombrie, urmând startul şi din Sighişoara pe 19 octombrie şi din Reşiţa pe 21 Octombrie și se va încheia în data de 25 octombrie la „Monumentul Ostaşului Român” din Carei, de ziua Armatei României.

Ştafeta a ajuns de la Bucureşti la Ploieşti, la „Monumentul Vânătorilor” de la Gara de Sud, în seara zilei de 16 octombrie 2020 şi pleacă către Breaza dimineaţă, în data de 17 octombrie 2020.

Ştafeta veteranilor este un eveniment anual aflat la a VII-a ediţie şi este o acţiune desfăşurată la nivel naţional care intergrează eforturile a peste 50 de atleţi de a acoperi peste 1000 km de alergare, în scopul promovării valorilor naţionale şi a respectului faţă de veteranii şi eroii României.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Bazei 2 Logistică Valahia Ploiești, Lt. Ciprian Ene.

Făra alte prezentări: Invictus- "Ștafeta Veteranilor" la Ploiești!

Gepostet von Baza 2 Logistică "Valahia" am Freitag, 16. Oktober 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here