fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

VIDEO. Starea jalnică a drumului din Câmpina care duce spre Valea Doftanei

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile din Câmpina sunt total nepăsătoare în ceea ce privește drumul spre Valea Doftanei! Strada Calea Doftanei, care se face din Bulevardul Carol I (strada principală din Câmpina) este din ce în ce mai proastă. Autoritățile se pare că au uitat să reabiliteze această stradă, iar șoferii care trec pe aici își strică mașinile. Un cititor al ziarului Incomod ne-a trimis imagini video de pe Calea Doftanei, alături de următorul mesaj:

„Zi de zi ne rupem mașinile pe Calea Doftanei, iar primăria nu face nimic! Este incredibilă diferența dintre principală, Bulevardul Carol I și halul în care arată drumul după ce virezi stânga pe Calea Doftanei. Bătaie de joc! Nu numai că este o stradă foarte circulată în tot timpul anului, dar vara toți câmpinenii care vor să se relaxeze merg să facă grătar pe malul râului Doftana, dar până acolo ne facem mașinile zob pentru că primăria nu a mai pus un strop de asfalt de ani de zile.”

- Reclamă -

Iată imaginile trimise de cititor:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Consiliul judetean Prahova ar trebui sa intervina din fondul de reparare-asfaltare a celor ~ 100 de km de drumuri judetene de judetul Prahova propusi pentru anul 2018 si sa repare urgent acest sector de drum
    Oricum, si in 2017 au „reparat -asfaltat” tot ~ 100 de km de drumuri judetene dar nu se vede care au fost acele drumuri!
    Oare cate sute sau mii de kilometri de drumuri judetene are acest judet Prahova??????
    Aici este adevarata furaciune a administratiei consiliului judetean Prahova!
    Reparam cate ~ 100 km de drumuri judetene in fiecare an, dar nu se vede nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...