Un ploieștean a realizat mai multe materiale video în care prezintă situația dezastruoasă a cartierului Pictor Rosenthal.

Deși de fiecare dată în campaniile electorale candidații au promis că vor remedia situația cartierului, de fiecare dată acesta a fost uitat iar lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece.

În imagini se poate observa cum cartierul ploieștean care poartă numele unui celebru pictor ( Constantin Daniel Rosenthal ), a ajuns să semene leit cu o suburbie abandonată. Pe lângă durmul care este aproape impracticabil la trecerea peste calea ferată nu exista nicio o pasarelă sau solul cimentat pentru a se putea traversa în siguranță, iar acesta este singurul drum pe care copiii sunt forțați să îl parcurgă pentru a putea ajunge la școală.

Mai mult, stâlpii care serversc atât la iluminatul stradal cât și la susținerea cablurilor electrice sunt parțial distruși începând să se descompună.

Cititorul a povestit că de mai multe ori din cauza stării deplorabilă în care se află stâlpii, în urma unui scurt-circuit electric aparatura electrică a localnicilor s-a defectat.

“De multe ori a luat foc instalația și s-au ars frigidere și televizoare”, a povestit cetățeanul pentru ziarul Incomod.

Solicităm public autorităților să remedieze cât mai urgent situația!

Iată mai jos imagini foto și video dincartierul ploieștean Pictor Rosenthal făcute azi 13 martie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here