fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Tânăr din Ciorani, filmat când aruncă o pisică într-o baltă, spre amuzamentul prietenilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Un tânăr din Ciorani a fost filmat aruncând o pisică în mijlocul unei bălți formate pe un drum din localitate (video jos). 

Gestul băiatului pare a fi filmat de către un alt tânăr, iar pe fundal se aud râsetele mai multor persoane, în momentul în care pisica ajunge în apă.

Filmarea a ajuns pe site-ul petitieonline.ro. Petiția pentru identificarea și tragerea la răspundere a celui care își bate joc de animalul nevinovat strânsese, luni dimineață, aproape 500 de semnături.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

Cazul se află și în atenția IPJ Prahova.

Ziarul Incomod a făcut o solicitare cu privire la incident, iar biroul de presă a furnizat următorul punct de vedere:

- Reclamă -

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce ilustrează un tânăr care aruncă o pisică, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani și polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au autosesizat. În urma verificărilor a fost identificată persoana care apare în imagini, respectiv un tânăr în vârstă de 20 de ani din Cioranii de Jos. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

Vă reamintim faptul că, la nivelul I.P.J. Prahova a fost înființat Biroul pentru Protecția Animalelor, structură prevăzută cu funcții de ofițeri, agenți de poliție precum şi de ofițeri specialiști-medici veterinari.

Principalele atribuții ale acestei structuri sunt prevăzute de O.U.G. 175/2020, conform cărora atunci când un polițist constată că un animal se află într-o situație de pericol, emite un ordin de plasare a animalului în adăpost pe o perioadă de 45 de zile. Ordinul de plasare a animalului în adăpost se pune în executare prin grija Consiliului Județean.

Legislația privind protecția animalelor reglementează situația tuturor animalelor, inclusiv a celor sălbatice, consfințind o serie de drepturi și obligații atât în sarcina deținătorilor acestora, cât și în sarcina autorităților și instituțiilor statului.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -

Mai jos puteți vedea imaginile video:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img