Un bărbat de 29 de ani din Brăila a fost lovit intenționat cu mașina. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Anterior, tânărul avusese un conflict cu fratele șoferului care a dat peste el.

După impact, şoferul s-a dat jos şi a început să îl înjure pe tânărul care, după ce a fost lovit, a rămas inert pe asfalt.

“În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat a avut loc un conflict, în urma căruia, un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila.

Astfel, fratele brăileanului agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului.

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Potrivit Antena 3, tânărul lovit cu maşina a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranian minor, precum şi traumatisme la ambele picioare, iar viaţa sa nu este pusă în pericol.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here