Taxarea ploieștenilor, dar și a locuitorilor din zonele 2 și 6 deservite operatorului de salubritate Rosal, care nu vor colecta gunoiul selectiv a fost amânată. Asta pentru că doar 13 primari din cei 36 de membri ai ADI “Managementul Deșeurilor” au avut împuternicire pentru a vota favorabil sau nefavorabil introducerea unei penalități de 3,72 lei/ persoană pentru cei care nu selectează materialele reciclabile.

Ședința de joi, 12 septembrie, a fost un prilej bun pentru primari de a ridica din nou problema colectării gunoiului menajer. Dacă până acum doar primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, se plângea de faptul că municipiul este îngropat sub gunoaie, acum majoritatea edililor din zonele în care intervine Rosal s-au plâns de modul în care intervine Rosal și au anunțat că vor ieși din ADI dacă lucrurile nu intră în normal.

Cu această ocazie, președintele ADI “Managementul Deșeuri”, Bogdan Toader, cel care ocupă și funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a mai acordat un răgaz operatorului de salubritate de două săptămâni ca Prahova să nu mai fie îngropată sub gunoaie.

Vezi mai jos imagini video din timpul ședinței:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here