consiliul local ploiesti andrei volosevici sedinta operator termoficare consilier pnl
Consiliul Local Ploieşti a aprobat, marţi seară, încredinţarea directă a serviciului de termoficare către noul operator înfiinţat recent de municipalitate. Cu doar câţiva paşi rămaşi de parcurs pentru societate, primarul Andrei Volosevici şi-a menţinut estimarea că pe 15 octombrie ar putea fi reluată alimentarea cu agent termic, anunţând şi că operatorul are la dispoziţie un stoc de gaze suficient până la finalul lunii.

Consiliul Local a decis, cu unanimitate de voturi, încredinţarea serviciului către Termo Ploieşti SRL, operatorul de termoficare înfiinţat recent de administraţia locală. Decizia a fost posibilă după ce, tot astăzi, Consiliul Concurenţei dăduse avizul necesar.

Primarul Andrei Volosevici a anunţat în timpul şedinţei că hotărârea CL va fi transmisă de urgenţă către Prefectură şi îşi va putea produce efectele juridice din această seară. Urmează semnarea contractului cu noul operator, după care, de mâine, conducerea societăţii se va ocupa de preluarea personalului de la firma veche şi de demersurile necesare pentru obţinerea licenţei ANRE.

Primarul a mai anunţat şi că societatea are la dispoziţie o cantitate de gaze care ar urma să asigure necesarul de apă caldă şi căldură până la finalul lunii octombrie, atrăgând atenţia că una dintre priorităţile conducerii pentru următoarele zile va fi să completeze stocurile. “Încredinţarea se va face, contractul va fi semnat şi asta înseamnă că, din seara aceasta, Termo Ploieşti este cel care este îndrituit prin puterea dată de către Consiliul Local, ca societate în subordinea Consiliului Local, să înceapă demersurile ca până pe 15 să poată, cu tot ce înseamnă probele de presiunela CAF 2, să furnizeze apă caldă”, a declarat primarul Ploieştiului în timpul şedinţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here