Candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția României, Theodor Paleologu, alături de președintele PMP, Eugen Tomac, au fost prezenți vineri la Ploiești.

În cadrul unei conferințe de presă, Paleologu la criticat dur pe președintele Klaus Iohannis.

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale  a susținut faptul că Iohannis nu are legătură cu liberalismul și că actualul președinte a fost ”ceva gen păcănele”.
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

” Iohannis nu are legătură cu liberalismul. Iohannis a fost un import conjunctural, a fost o lipeală, a fost ceva gen păcănele și au câștigat. Au jucat la poker, la ruletă și a ieșit. Partea proastă e că e rău când câștigi la ruletă de fapt. Să te ferească Dumnezeu de câștig  rapid, pentru că după aia te potcovești cu câștigul respectiv. Eu cred că Iohannis nu a fost deloc bun pentru PNL pentru că nu i-a adus nicio zi la guvernare. I-a făcut să piardă în 2016 și el nu are legătură cu liberalismul” , a susținut Paleologu.

De criticile candidatului PMP la alegerile prezidențiale nu a scăpat nici contracandidatul său din partea USR-PLUS, Dan Barna.

”Dan Barna nu are o identitate ideologică asumată.Întrebați-l și pe el. Nu prea știe ce să răspundă. El spune că e dincolo de ideologii, că e un fel de Macron a la roumains. Eu nu cred în genul astă de discurs”, a susținut Theodor Paleologu.

Declarația integrală o puteți urmări în materialul video de mai jos:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here