trafic blocat masina deszapezire ploiesti blue planet
O maşină de deszăpezire a operatorului Blue Planet Services s-a defectat luni în una dintre cele mai mari intersecţii din centrul municipiului Ploieşti, blocând traficul în zonă.

Nu e clar ce deszăpezea, în contextul în care asfaltul este curat, dar cert este că maşina de deszăpezire a Blue Planet s-a stricat fix în momentul intrării în intersecţie şi nu a mai putut să înainteze.

Incidentul s-a produs în intersecţia dintre Bulevardul Republicii şi strada Gheorghe Lazăr, vizavi de Poşta Centrală din Ploieşti. Maşina de intervenţie a Blue Planet, care avea plugul montat pentru deszăpezire, a rămas blocată pe banda de preselecţie pentru virajul la dreapta în bulevard.

Pentru că iniţial nu şi-au dat seama că e vorba de o defecţiune, mai mulţi şoferi au oprit în spatele ei, iar în scurt timp s-a format o coadă de maşini care s-a întins până în dreptul sediului Judecătoriei Ploieşti, îngreunând circulaţia pe strada Gheorghe Lazăr nu numai pentru cei care intenţionau să vireze la dreapta, dar şi pentru cei care voiau să se deplaseze înainte sau să vireze stânga spre Gara de Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here